Logo profnastil-moldova.md

Panouri sandwich din moldova

Solicită oferta pe messenger

INSTALARE SI Montare panouri sandwich in Moldova

Montaj Sendvich Paneli.png

TIPURI DE UMPLUIRE PENTRU PANOU SANDWICH

VATA MINERALA

poliizocianurat

Styrofoam

SPUMA POLIURETANICA

panouri sandwich pentru acoperiș

2k.png

Panouri sandwich de perete

1 K.png

Panouri sandwich în Moldova, Chișinău: O soluție de construcție modernă

Ce sunt panourile sandwich?

Panourile sandwich sunt o soluție de construcție inovatoare, care se bucură de popularitate în întreaga lume. Ele sunt formate din două foi de material rigid (de obicei metalic), între care se află un strat izolator.

Componentele unui panou sandwich

În general, panourile sandwich au trei componente principale:

 1. Stratul exterior: Acesta este realizat, de obicei, din oțel galvanizat, aluminiu sau alte materiale metalice. Are rolul de a proteja panoul de intemperii și de a-i conferi rezistență.
 2. Stratul izolator: Se află între cele două foi de material rigid și este responsabil pentru proprietățile termoizolante și fonoizolante ale panoului. Materialele izolatoare comune includ polistirenul expandat (EPS), poliuretanul (PUR) sau lâna minerală.
 3. Stratul interior: Este fabricat din același material ca și stratul exterior și ajută la stabilizarea panoului.

Avantajele panourilor sandwich

Panourile sandwich oferă numeroase avantaje în comparație cu metodele tradiționale de construcție, printre care:

 1. Izolație termică și fonică excelentă
 2. Rezistență la foc și umiditate
 3. Instalare rapidă și ușoară
 4. Durabilitate și întreținere redusă
 5. Costuri competitive

Piața panourilor sandwich în Chișinău

În Moldova, panourile sandwich se bucură de o creștere în popularitate datorită avantajelor pe care le oferă. În Chișinău, există numeroși furnizori și producători de panouri sandwich, care oferă o gamă largă de produse și soluții pentru diferite tipuri de construcții.

Aplicații și utilizări ale panourilor sandwich în Moldova

Panourile sandwich pot fi utilizate într-o varietate de aplicații în Moldova, printre care:

 1. Clădiri industriale și depozite
 2. Construcții comerciale, cum ar fi magazine, supermarketuri și showroom-uri
 3. Spații de birouri și centre de afaceri
 4. Clădiri publice, precum școli, spitale și instituții culturale
 5. Construcții rezidențiale, inclusiv case, apartamente și vile

Alegerea panourilor sandwich potrivite

Considerații în alegerea panourilor sandwich

Pentru a alege panourile sandwich potrivite, este important să ții cont de următorii factori:

 1. Destinația clădirii: Tipul de panou sandwich trebuie să corespundă nevoilor specifice ale construcției, cum ar fi rezistența la foc, izolația termică și fonică sau rezistența la umiditate.
 2. Dimensiunile panourilor: Panourile sandwich vin în diferite dimensiuni, așa că este important să alegi cele care se potrivesc cel mai bine cu proiectul tău.
 3. Tipul de izolație: Alege materialul izolator în funcție de nevoile de izolație termică și fonică ale clădirii.
 4. Bugetul disponibil: Prețul panourilor sandwich poate varia în funcție de calitate, material și dimensiuni, așa că este important să alegi un produs care se încadrează în bugetul tău.

Certificări și standarde de calitate

Când alegi panourile sandwich, este esențial să te asiguri că acestea respectă standardele de calitate și siguranță. Caută panouri certificate ISO, care garantează respectarea standardelor internaționale în materie de calitate, mediu și sănătate și securitate în muncă.

Montarea panourilor sandwich

Pașii de urmat în montarea panourilor

Montarea panourilor sandwich este un proces simplu și rapid, care constă în următorii pași:

 1. Pregătirea terenului și fundației: Asigură-te că fundația este stabilă și plană, pentru a permite montarea corectă a panourilor.
 2. Fixarea profilelor de susținere: Acestea vor servi ca bază pentru panourile sandwich și trebuie să fie fixate pe fundație în mod corespunzător.

Panouri sandwich de inalta calitate in Chisinau

Panourile sandwich sunt considerate a fi una dintre realizările notabile ale tehnologiilor moderne. Acest material de construcție depășește structurile obișnuite din lemn sau blocurile de beton într-o serie de caracteristici. În plus, produsele sunt ușoare. Panouri sandwich de înaltă calitate și fiabile pot fi cumpărate de la compania noastră din Chișinău. Oferim clienților noștri materiale de construcție care îndeplinesc toate cerințele de calitate necesare.

Există mai multe avantaje ale panourilor sandwich în Moldova pe care le oferim: mobilitate și eficiență, asamblare rapidă, igienă, durată lungă de viață, conductivitate termică scăzută.

Caracteristicile de design ale materialului: prezența a trei straturi, dintre care două sunt externe și unul intern. Tablele metalice sunt folosite ca planuri de reazem. In firma noastra puteti comanda si montarea panourilor sandwich in Moldova. Lucrările de construcție sunt efectuate de meșteri experimentați și în cel mai scurt timp posibil. De exemplu, nu va dura mai mult de o săptămână pentru a construi un garaj din panouri sandwich în Moldova.

Oferim o gamă largă de nuanțe de material de construcție, asigurăm livrarea, expedierea, montarea acestuia. Vă rugăm să contactați managerii companiei noastre pentru informații mai exacte.

 1. Montarea panourilor: Panourile sandwich se mont

  ează unul lângă altul și se prind între ele prin intermediul unui sistem de îmbinare special. Acesta asigură o etanșeitate și o izolație optimă. 4. Tăierea și ajustarea panourilor: Uneori, este necesar să tai și să ajustezi panourile pentru a se potrivi perfect cu dimensiunile construcției.

  1. Montarea accesoriilor și finisajelor: După ce panourile sunt instalate, se montează accesoriile și finisajele necesare, precum ferestre, uși și alte elemente decorative.

  Sfaturi pentru o instalare eficientă

  Iată câteva sfaturi pentru a asigura o instalare corectă și eficientă a panourilor sandwich:

  1. Lucrează cu o echipă de profesioniști: Apelează la specialiști cu experiență în montarea panourilor sandwich, pentru a garanta o instalare corectă și sigură.
  2. Verifică instrucțiunile producătorului: Respectă recomandările și instrucțiunile producătorului panourilor sandwich în ceea ce privește montarea și fixarea acestora.
  3. Asigură-te că panourile sunt bine fixate: Verifică dacă panourile sandwich sunt corect și ferm fixate între ele și pe structura de susținere, pentru a evita problemele legate de izolație și etanșeitate.

Întreținerea și durabilitatea panourilor sandwich

Cum să întreții panourile sandwich

Panourile sandwich necesită o întreținere minimă, datorită materialelor rezistente și durabile din care sunt fabricate. Cu toate acestea, iată câteva sfaturi pentru a menține aspectul și funcționalitatea panourilor sandwich pe termen lung:

 1. Curăță regulat suprafața panourilor: Folosește apă și săpun neutru pentru a îndepărta praful și murdăria de pe panouri.
 2. Inspectează panourile periodic: Verifică starea panourilor și a îmbinărilor lor, pentru a te asigura că nu există deteriorări sau infiltrări de apă.
 3. Repară orice deteriorare cât mai repede: Dacă observi deteriorări sau probleme la panouri, repară-le imediat pentru a preveni agravarea situației.

Livrare in toata Moldova

Доставка по всей Молдове

Materiale de acoperiș și fațadă în Moldova.

©2021 «profnastil-moldova.md»

Forma de plată:
Ma lucrăm atât pentru plăți în numerar, cât și fără numerar. Puteți plăti serviciile și cu cardul de credit.

Заказать обратный звонок

Оставьте заявку и наш менеджер свяжется с Вами в течение 2-3 минут